De energetische boodschap en de Flits

5. aug, 2021
29. mei, 2019

De energetische boodschap is een berekening van je geboortedatum. Het vertelt je welke energieen in dit leven belangrijk voor je zijn. 

 Daarvoor gebruik ik de energetische numerologie. Ongeveer 10 jaar geleden vertelde mij iemand iets over deze numerologie. Als vanzelf werd ik erin getrokken en het voelde alsof ik hier al veel over wist terwijl ik nog nooit iets met numerologie had gedaan.Het boeide mij zo dat ik me er verder in ging verdiepen. Ik paste het toe bij de mensen in mijn omgeving en ineens kreeg ik inzichten in situaties en relaties die ik niet eerder had gezien. En wanneer ik het dan met hen besprak vielen er kwartjes waardoor men zichzelf weer een beetje beter begreep.

De basis gedachte achter de energetische boodschap is dat we allemaal energie zijn en dat energie in een bepaalde trilling staat. In een lage trilling kan alles zwaar voelen en kun je het ervaren als een onmacht, in een hoge trilling voelt het licht en kun je het ervaren als een kracht.

Als mens zijn we in staat de trilling van energie te veranderen, met onze gedachten, handelingen en intenties. I

Ik omschrijf de energieen in de boodschap in de hoogste trilling, dus als kracht. Ik stem me niet op je af, ik geef je alleen de omschrijving die bij de energie hoort op basis van de berekening van je geboortedatum. Alleen je karma energie omschrijf ik in de laagste trilling.

Karma betekent voor mij je struikelblok, een energetische opdracht voor dit leven waarin je verandering mag aanbrengen. Soms weegt het karma zo zwaar dat je de andere energieen moeilijker als kracht kunt ervaren, het heeft dan een duidelijke invloed op je gehele trilling.

Ik zie de energetische boodschap als een instrument om meer over jezelf te weten te komen. Het is een bril waardoor je ook naar je leven en jezelf kan kijken. Of er waarheid voor jou in zit dat mag je voor jezelf bepalen.Ik werk er graag mee omdat het mij vaak een ingang geeft om dieper naar mensen te kijken.

In de boodschap benoem ik 5 energieen; met welke energie jij je in eerste instantie in de wereld neerzet, de energie van je talent, de energie van je innerlijke wijsheid, de energie van je karma en de energie van je missie.

Energie is onzichtbaar maar krijgt vorm door het leven wat je leeft. We worden allemaal op de aarde geboren in een bepaald gezin, of met bepaalde mensen om ons heen die ons vanaf de geboorte beïnvloeden. We leven allemaal in een eigen bubbel, een omgeving waarin we opgroeien en ons leven vorm geven. Deze bubbel is van invloed op onze gewoontes en patronen en is uitgekozen door onze ziel. Jouw ziel heeft bepaalde energieen meegenomen om mee te werken en wanneer je die energieen in kan zetten als kracht jubelt de ziel, voel je je goed en stroomt er liefde en vreugde.

Als je je boodschap leest en denkt, goh dat herken ik helemaal niet als een kracht van mij, eerder het tegenovergestelde, weet dan dat die energie in een lage trilling staat. Dat er iets is wat je mag leren, dat er waarschijnlijk een overtuiging op zit die jou niet langer dient. Onderzoek of observeer dan je gedachten, je gedrag, je handelingen.Wees eerlijk en vraag jezelf af of je je ergens slachtoffer van voelt, of er op die energie verdriet of boosheid ligt, welke overtuigingen er naar boven komen wanneer je nadenkt over iets wat met die energie te maken heeft.

De energetische boodschap heeft altijd te maken met innerlijk werk, dat hoef je niet te doen maar je mag er wel voor kiezen. Wanneer je je boodschap leest kun je dat met hoofd of met je hart doen. Het kan zijn dat je met je hoofd niet helemaal begrijpt wat er staat, terwijl je hart iets voelt en begrijpt wat je nog niet kan vatten in woorden. Weet dan dat de vertaling naar je hoofd op een gegeven moment wel komt, er zijn veel mensen geweest die na een paar maanden mij een mail stuurden en zeiden: Nu begrijp ik het pas echt.... Je hart begrijpt op een ander level dan je hoofd is mijn ervaring.

Ik zeg daarom ook vaak, laat de boodschap op je inwerken, haal eruit wat je het eerste opvalt en leg dat eens op je leven. Meestal vallen er dan kwartjes en zie je ineens waar je vastloopt, wat anders mag en kan. Ik geloof er namelijk in dat iedereen bij zijn eigen antwoorden kan komen, zelf richting kan geven aan het leven. Soms is dat enkel een kleine verandering binnen in jezelf, een andere bril opzetten waardoor je anders naar het leven en jezelf kijkt en soms zijn dat mega grote stappen waardoor je je leefomgeving en dat wat je doet verandert.

De energetische numerologie gaat uit van 11 energieen, waarin de 11 die van meesterschap is. En deze energie omvat alle andere energieen. Ik zie dat als een afronding van iets energetisch, een level bereiken waar alle ervaringen tot een geheel worden, het komen tot een belangrijk inzicht, de laatste punt voordat er een nieuw hoofdstuk begint, of je aan een nieuw level begint. We zijn immers nooit uitgeleerd, bereiken nooit een eindpunt. Dit is een lastige energie om te begrijpen en om vorm te geven. (vind ik zelf) Maar daarom draagt het ook de naam meesterschap.Voor mij voelt het alsof er iets geheel nieuws ontstaat wanneer alle energieen samenkomen en in balans zijn, een hoge trilling hebben. Mocht je deze energie bij je dragen dan ontvang je extra informatie bij je boodschap om dit nog wat te verduidelijken.

Mocht je extra informatie over je energetische boodschap willen hebben of een vraag aan me willen stellen, bestel dan een Flits.

Maar onthoud, jij draagt alle antwoorden over jou in jou..

 

Liefs Anniek