Webshop

Lichtflits, momenten van inzicht

Prijs: 23,48 EUR
Mijn boek is een verzameling van 99 teksten die allemaal geboren zijn op mijn pagina. Lichtflitsen die mij hebben geholpen om anders tegen mijn leven aan te kijken. Heel lang ben ik meegelopen met dat wat van mij werd verwacht, (dat dacht ik...) tot ik ontdekte dat ik het zelf was die in beperkingen dacht. Ik word me steeds meer bewust van de begeleiding die ik ontvang. Dit boek wilde geschreven worden en ook uitgegeven. Ik vind het prachtig om te horen dat de energie die meegekomen is tijdens het schrijven ook werkt in het leven van anderen. De meeste mensen gebruiken het boek intuïtief,slaan een bladzijde open en lezen de tekst. Hoe wonderbaarlijk is het dat de tekst meestal aansluit op dat wat speelt. "Wij snappen maar weinig van het leven, maar het leven begrijpt ons volkomen", krijg ik binnen op het moment dat ik dit schrijf. En zo gaat het dagelijks bij mij, een lichtflits die binnen plopt en waar ik iets mee kan. Alle teksten gaan over het leven zelf. We zijn allemaal zo druk bezig met dat wat buiten ons speelt dat we van tijd tot tijd voorbij gaan aan dat wat binnenin ons speelt. Dit boek kan je helpen om bij jezelf naar binnen te gaan, je bewust te worden van je gedachten en overtuigingen en welke invloed ze op je leven hebben. Het zet je aan tot zelfonderzoek, zodat je opnieuw keuzes kunt maken.

Lichtflits, Iets in jou...

Prijs: 23,48 EUR
Iets in jou... Er is iets in jou dat je graag wil laten zien dat je niet alleen bent. Er is iets in jou dat je een doorgang biedt naar een andere wereld. Er is iets in jou dat je liefdevol ondersteunt. Er is iets in jou dat je hints,tekens en boodschappen geeft. Er is iets in jou dat graag gezien, gehoord en gevoeld wil worden. Er is iets in jou dat tegen je wil zeggen dat je perfect bent met al je imperfecties, het maakt je uniek, precies zoals je zou moeten zijn. Er is iets in jou... Mijn 2e boek is een verzameling van 77 teksten ook geschreven op mijn pagina Lichtflits. De teksten helpen je bewust te worden van hoe je tegen je leven aankijkt, welke gedachten je toestemming geeft je leven te kleuren. Een aanzet tot verder zelfonderzoek, en om het iets in jou als kracht in jezelf te ontdekken.

Lichtflits, Bewust Hooggevoelig

Prijs: 23,48 EUR
Hoge toppen, diepe dalen. Het hoort bij hooggevoelig zijn. Het is je onmacht en je kracht. Gevoelens kunnen heel intens zijn. En het kan snel wisselen. Het zal niet veranderen, dat is wie je bent. Alles komt binnen op je gevoel. Wanneer je niet weet dat je hooggevoelig bent, kun je je onbegrepen voelen, je afvragen waarom alles zo hard bij je binnenkomt en wat je er mee moet. Je kunt het beschouwen als een last. Toch is hooggevoelig zijn een prachtige kwaliteit zodra je weet hoe je systeem werkt. In dit boek komen verschillende onderwerpen aan bod die je inzicht kunnen bieden in hooggevoelig zijn. Ik hoop dat de teksten je kunnen inspireren om ook de kracht van je hooggevoeligheid te ontdekken.

Lichtflits, Eigen-Wijsheid

Prijs: 23,48 EUR
En steeds opnieuw kom ik terug bij de gedachte en het gevoel dat alles wat er nu in de wereld gebeurt, ons terugbrengt naar onze eigen wijsheid. We worden overladen met informatie maken iedere dag vele keuzes, er is zo'n overvloed van kennis dat niemand nog iets zeker weet. Een manier om je weg hierin te vinden is om de keuze van een ander, buiten jezelf te laten. Naar je eigen stilte te gaan en te voelen en te weten wat voor jou, jouw waarheid is. Dat is het ontdekken van je eigen wijsheid. Los van de wereld om je heen, in de stilte je eigen waarheid vinden. Niet om een ander ermee te overtuigen, wel om in je eigen kracht te gaan staan. Vind je eigen wijsheid. En wees niet bang om eigen-wijs te zijn. 74 Lichtflitsen die je kunnen helpen om je naar je eigen wijsheid te brengen.... Ga staan, loop door, spreek je uit, laat je zien !

Lichtflits, Open deuren

Prijs: 23,48 EUR
Het 5e boek is weer een verzameling van teksten die ik heb geschreven op mijn Facebook pagina Lichtflits. Zie de titels hieronder

3 boeken pakket

Prijs: 65,00 EUR
3 boeken pakket voor 65 euro Geef in het tekstvak aan welke boeken je wilt. B1 : Momenten van inzicht B2 : Iets in jou B3 : Bewust Hooggevoelig B4 : Eigen-Wijsheid B5 : Open deuren Dit pakket is inclusief verzendkosten en btw. Voor België of buitenland kost een pakket 70 euro Stuur een mailtje met je adres gegevens naar anniek.lichtflits@gmail.com Geef aan welke boeken je wilt ontvangen.

4 boeken pakket

Prijs: 80,00 EUR
4 boeken in 1 pakket voor 75,00 euro Alleen op 31-12-2018 en 1-1-2019 Inclusief btw en verzendkosten Geef bij je bestelling aan welke boeken je wilt. B1 : Momenten van inzicht B2 : Iets in jou B3 : Bewust Hooggevoelig B4 : Eigen-Wijsheid B5 : Open deuren Kom je uit het buitenland en wil je graag dit pakket ? Ga dan naar het contactformulier op de website. Geef aan wat je wil en stuur je adres gegevens mee. Je ontvangt dan van mij een factuur. De kosten voor dit pakket naar het buitenland is 85 euro.

5 boeken pakket

Prijs: 94,00 EUR
Alle boeken van Lichtflits ! Momenten van inzicht Iets in jou Bewust Hooggevoelig Eigen-Wijsheid Open deuren